Vartalo: Luo ruskealla 15 silmukkaa. Neulo edestakaisneuletta yksi kerros. Neulo seuraavalla kerroksella jokainen silmukka kahteen kertaan = 30 s. Neulo kunnes kappaleen korkeus on 18 cm. Kavenna seuraavalla kerroksella neulomalla kaikki silmukat kaksi oikein  yhteen = 15 s. Katkaise lanka, vedä loppujen silmukoiden läpi ja kiristä.

Pää: Luo ruskealla 10 silmukkaa. Neulo edestakaisneuletta yksi kerros. Jatka neulomista ja lisää aina puikon alussa yksi silmukka, kunnes silmukoita on yht. 20. Neulo vielä 2 cm. Kavenna nyt aina puikon alussa yksi silmukka, kunnes silmukoita on jäljellä 6. Neulo vielä 3,5 cm. Jatka neulomista mustalla langalla 1,5 cm. Neulo seuraavalla kerroksella kaikki silmukat kaksi oikein yhteen = 3 s.= kuonon kärki. Katkaise lanka, vedä loppujen silmukoiden läpi ja kiristä. Neulo toinen samanlainen kappale.

Jalat: Luo ruskealla 14 silmukkaa. Neulo edestakaisneuletta 5 cm. Kavenna seuraavalla kerroksella neulomalla kaikki silmukat kaksi oikein yhteen. Katkaise lanka, vedä se jäljellä olevien 7 silmukan läpi ja kiristä.

Häntä: Luo valkoisella 4 silmukkaa. Neulo edestakaisneuletta yksi kerros. Jatka neulomista ja lisää aina puikon alussa yksi silmukka, kunnes silmukoita on 24. Neulo valkoisella kunnes kappaleen korkeus on 3 cm. Jatka sitten neulomista ruskealla, kunnes kappaleen korkeus on 15 cm Kavenna seuraavalla kerroksella neulomalla kaikki silmukat kaksi oikein yhteen. Katkaise lanka, vedä jäljellä olevien 12 silmukan läpi ja kiristä.

Korvat: Luo ruskealla 10 s. Neulo edestakaisneuletta yksi kerros. Jatka neulomista ja kavenna aina puikon alussa yksi silmukka, kunnes jäljellä on vain yksi silmukka. Katkaise lanka ja vedä se silmukan läpi.

Kokoaminen: Taita vartalokappale kaksin kerroin ja ompele sivut yhteen nurjalta. Käännä työ ja täytä vanulla. Ompele häntäkappale ja jalkakappaleet kuten vartalokappale ja täytä vanulla. Aseta pääkappaleet vastakkain ja ompele yhteen nurjalta. Käännä työ ja täytä vanulla. Ompele pää, jalat ja häntä kiinni vartaloon. Ompele korvat paikoilleen. Ompele silmät. Tee langasta viikset.